VIII SIMPOZIJUM LABORATORIJA ZA NAFTU I NAFTNE DERIVATE

 

U godini u kojoj JUGOINSPEKT BEOGRAD slavi veliki jubilej, 70 godina uspešnog rada i postojanja naše organizacije, imamo veliku čast i zadovoljstvo da budemo organizatori još jednog veoma značajanog, regionalnog događaja.

Osmi po redu SIMPOZIJUM LABORATORIJA ZA NAFTU I NAFTNE DERIVATE biće organizovan u periodu 15.  ̶  17.05.2019. godine, u hotelu „Majestic“ u Beogradu.

Kao i svake godine, ovaj simpozijum biće pogodna prilika za predstavnike laboratorija iz regiona kao i za sve druge zainteresovane strane da dobiju relevantne informacije i učestvuju u diskusijama baziranim na trenutnoj i budućoj konjunkturi u posmatranoj oblasti.

Glavne teme koje će biti obrađene odnose se na planiranje, organizovanje i funkcionisanje laboratorija za naftu i naftne derivate sa tehničkog, ekonomskog i aspekta društvene odgovornosti, funkcionisanje i izazove tržišta kao i dinamiku primene i izmene nacionalnih posebnih i opštih propisa ali i propisa u regionu.

Detaljnije informacije o samom događaju, temama ali i načinima za prijavljivanje i učestvovanje biće uskoro dostupne na ovoj internet stranici.

 

Direktne upite u vezi sa simpozijumom moguće je dostaviti i na sledeću e-mail adresu: simpozijum@jugoinspekt.com